Main Menu Top Menu

Naujienos

Naujienos

Mokyklų mokinių iniciatyvų projektas

Kviečiame 3-10 klasių mokinius dalyvauti mokinių iniciatyvų projektų kūrime. Klaipėdos rajono savivaldybės mokyklų mokinių iniciatyvų projektas, kurio tikslas – tobulinti mokinių finansinio raštingumo ir verslumo įgūdžius, gilinti žinias apie mokyklos biudžeto sudarymą, didinti mokinių įtraukimą į mokyklos veiklas ir kurti

Skaityti daugiau »

Sveikinimai II-osios vietos laimėtojams

Pavasaris Lietuvos mokyklų žaidynėse Klaipėdos rajone prasidėjo 2013 m. gimimo ir jaunesnių moksleivių komandinėmis šachmatų varžybomis. Jose dalyvavo ir Ketvergių pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokinių šachmatininkų komanda. Prie šachmatų lentų mūsų mokyklos mokiniai varžėsi ir su šio turnyro nugalėtojais Gargždų

Skaityti daugiau »

Kaziuko kermošius

Kovo 4-ąją mūsų mokykloje tradiciškai šurmuliavo Kaziuko kermošius. Lankytojus pasitiko smuikininkas – kvieslys. Susirinkusiuosius viliojo įvairūs rankdarbiai. Praeiti pro šalį neleido gardūs kepiniai. Nė vienas iš Kaziuko kermošiaus negrįžo be pyragų, malonių smulkmenų ir puikios nuotaikos.

Skaityti daugiau »

Konkuras „Piešinys Valentinui”

Vasario mėnesį vyko respublikinis grafikos ir meno informacinių technologijų konkursas „Piešinys Valentinui 2024“. Konkurso tikslas – ugdyti moksleivių kompiuterinę kultūrą, skatinti jų kūrybinius gebėjimus, originalias idėjas. Šiame konkurse dalyvavo ir Ketvergių pagrindinės mokyklos moksleiviai.  Tarp 9-12 klasių mokinių 9 kl.

Skaityti daugiau »

1,2 parama mokyklai

Gerbiami Klaipėdos r. Ketvergių pagrindinės mokyklos Rėmėjai, Geradariai, Tėveliai ir Mokytojai, (kodas 191790669) Kviečiame skirti 1,2 procentus gyventojų pajamų mokesčio  už  2023 metus. Tai galite atlikti per elektroninę bankininkystę. Nuoširdžiai dėkojame, kad galime drauge investuoti į mokyklos gerbūvį, skirtą  vaikų ugdymui.

Skaityti daugiau »

Aktualu

Tvarkaraščiai

Visa informacija apie pamokų, atostogų, autobusų ir kitus tvarkaraščius

Tėvams

Aktuali informacija apie priėmimą ir teikiamos paslaugas mokyklos

Nuotolinis ugdymas

Nuotolonio ugdymo tvarkos ir kita aktuali medžiaga

Mokinių pavežėjimas

Mokykla organizuoja mokinių atvežimą ir parvežimą

Maitinimas

Maloniai kviečiame susipažinti su įstaigos maitinimo valgiaraščiumi

KAIP MUS RASTI?