Main Menu Top Menu

Naujienos

Naujienos

Uniformos

Uniformų gamintojai „Elva“ atvyks į mokyklą birželio 3 d. nuo 15.30 val.  Apie uniformas plačiau galima pasiskaityti https://www.ketvergium.lt/tevams/uniformos/.    

Skaityti daugiau »

Pamokos kitaip

Balandžio 9 dieną, 4a klasės mokiniai vyko į Šilutės profesinio mokymo centrą, kuriame edukacijos metu susipažino su žuvininkystės centro vandens gyventojais – šiltame ir šaltame vandenyje gyvenančiomis žuvimis. Įsitikino, kad žuvys gali kuo puikiausiai augti ne tik upėse, ežeruose bei

Skaityti daugiau »

Pirmoji vieta šaškių varžybose

Prieš moksleivių pavasario atostogas buvo sužaistos paskutinės Klaipėdos rajono pradinių klasių komandinės šaškių varžybos. Visos mokyklos varžėsi bendroje įskaitoje, neišskiriant miesto ir kaimo vietovių mokyklų. Nugalėtojais tapo mūsų mokyklos komanda, kurios laukia respublikinės šaškių varžybos Kuršėnuose. Sėkmės jiems!  

Skaityti daugiau »

Tautiškiausia pamoka

Džiaugiamės, kad mūsų mokyklos mokiniai konkurse “Tautiška”, skirtame skatinti mokyklas šviesti jaunimą tautiškumo temomis, didinti pilietiškumo ugdymą, domėtis Lietuvos kultūra, istorija ir tradicijomis bendroje įskaitoje dėl tautiškiausios pamokos iškovojo trečiąją vietą.  

Skaityti daugiau »

Aktualu

Tvarkaraščiai

Visa informacija apie pamokų, atostogų, autobusų ir kitus tvarkaraščius

Tėvams

Aktuali informacija apie priėmimą ir teikiamos paslaugas mokyklos

Nuotolinis ugdymas

Nuotolonio ugdymo tvarkos ir kita aktuali medžiaga

Mokinių pavežėjimas

Mokykla organizuoja mokinių atvežimą ir parvežimą

Maitinimas

Maloniai kviečiame susipažinti su įstaigos maitinimo valgiaraščiumi

KAIP MUS RASTI?